MHFA

livsmod.nu !

Föreläsare. utbildare, workshop

Livsberättelse

En föreläsning om mitt liv. Hur jag blev sjuk och hur jag tillfrisknade. Berättelse om hur jag föddes med silversked och hur allt plötsligt slogs i spillror för att sedan med god hjälp och ett hårt strävande kom tillbaks till livet. Hur jag besegrade mina demoner. Mötte rädslan och blev en person.

En föreläsning med blod, svett, tårar och komik. Hur svårt livet i en psykos kan vara och hur tragikomiskt det hela kan te sej när man tror att man är osynlig. En berättelse som kan göras på en timme upp till en halv dag och i mötet med publiken och deras frågor så kommer det levande fram. Eller i mindre samtalsgrupper för t ex brukare, anhöriga och andra intresserade. 

Workshop

Jag håller workshops med personal för att kunna lösa svårigheter i mötet med brukare. För att öka förståelsen av brukare, hur men tänker i en psykos, eller vid panikångest. Att jag ger ett inifrån perspektiv. Min erfarenhet är gedigen och sträcker sig över trettio år i tiden. Jag kan t ex prata ‘’psykotiska’’ och hur man tolkar det.

Ett möte som går ut på samtal och där jag och även deltagarna använder vår erfarenhet i samråd.

Att sluta röka kan vara livsfarligt
Jag höll på att förlora livet på kuppen. Tänk på det när ni hjälper era brukare att sluta
En föreläsning om rökning och mediciner gjort åt SLUTA RÖKA. linjen. Sluta-röka föreläsning 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

henrik.soder@gmail.com

+46 737 15 25 50                                  

Copyright